Sammenlign batterierne

Når du skal investere i en elcykel eller i et nyt batteri, er der flere ting du bør overveje. Det der er afgørende for hvor langt du kører på en opladning er kapaciteten på batteriet (vær opmærksom på, at de både kan være forskellige i volt og amperetimer) og batteriets kvalitet. Volten er et udtryk for batteriets “kraft”, mens amperetimerne giver et billede af, hvor langt der kan køres på batteriet. Alt andet lige vil du altså kunne køre en længere tur på et batteri med 10AH end et på 8AH. Til gengæld yder en cykel med 36 volt mere kraft end en cykel med 24 volt.
Hvis du køber et nyt batteri til en cykel du allerede har, skal du være opmærksom på, at du ikke umiddelbart kan skifte til et nyt batteri af en anden styrke eller mærke. Du kan altså ikke efterfølgende “opgradere” cyklen til at køre med flere volt, hvis du har købt en cykel med 24 volt eksempelvis.
Sammenlign også prisen (og om de har batterier på lager) vi kan pga. egen import, sælge en god kvalitet billigt, og giver som nogle af de eneste 3 års garanti på batteriet. Du kan læse mere om emnet på vores garantiside: http://cykelland.com/info/garanti.
Med venlig hilsen
Claus Bavnild
Du kan se meget mere på ¬Batteryuniversit¬y